Мудрість народу в царині виховання.

  «Мамо рідна! Нехай святиться ім’я твоє…» - на таку тему проходив районний семінар вихователів ДНЗ, присвячений Дню Матері. Захід відбувся 28 квітня на базі дошкільного навчального закладу «Дивосвіт» Хвощівського НВК.
   Вихователь, Сукач Марина Миколаївна, провела інтегроване занняття «Подорож до маминих світлиць», де здійснено реалізацію освітньої лінії «Ознайомлення з навколишнім» з використанням народознавчої спадщини.
   Педагоги, учнівський колектив, вихованці ДНЗ Хвощівського НВК спільними зусиллями провели тематичне музичне театралізоване дійство присвячене Дню Матері .Через віки наш народ проніс глибоко шанобливе ставлення до матері. Про неї, берегиню домашнього вогнища , солов’їними трелями і приніс травень зворушливе сердечне Свято матері.
      Це також місяць Пречистої Діви Матері, яка благословила у хресну путь свого Сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просять заступництва і допомоги.
   Вихованці, учні, педагоги, батьки засвоїли вічну царину мудрості: шанування матері-- один з найсвятіших обов’язків людства.

Методист Рогальська Л.М.